| Adedi: | 1 adet |
| Fiyat: | US $228-235 / piece |
![]()
|
Ürün Adı
|
Common Rail Dizel Yakıt Enjektörü
|
|
Menşe Yeri
|
Wuhan, Çin
|
|
Garanti
|
12 Ay
|
|
Teslimat süresi
|
3-5 Gün, sipariş miktarına bağlıdır
|
|
Kalite
|
%100 Test Edildi
|
|
Paketleme
|
Müşteri Gereksinimi
|
|
Hizmet
|
Satış Sonrası Hizmet
|
|
Boyut
|
Standart Boyut
|
|
Ödeme
|
TT, Ticaret Güvencesi, PayPal, Kredi Kartı
|
|
Avantaj
|
Mükemmel Uyum
|
![]()
![]()
![]()
Vol-vo Kamyonlar:
Vol-vo FM Serisi: FM11 (FM 330, FM 370, FM 380, FM 410, FM 430, FM 450)
Vol-vo FMX Serisi: FMX11 (Ağır hizmet tipi inşaat ve mesleki kamyonlar)
Vol-vo FH Serisi: FH11 (Belirli 11 litrelik motor konfigürasyonları)
Re-nault Kamyonlar:
Re-nault T Serisi: T380, T430, T460 (Uzun yol taşımacılığı)
Re-nault C Serisi: İnşaat ve dağıtım
Re-nault K Serisi: Ağır inşaat ve madencilik
Vol-vo Otobüsler ve Koçlar:
Vol-vo 11L şasi üzerine kurulu lüks koçlar ve şehirlerarası otobüsler (örn. Vol-vo B11R)
Vol-vo: D11, D11K (11 Litre Euro 6 / Ulusal VI Dizel Motorlar)
Re-nault: DTI 11, HDE11
![]()
Şirket Bilgileri
![]()
Wuhan Jinhong Auto Parts Co., Ltd., üretim, işleme ve Ar-Ge'yi entegre eden bir common rail yakıt enjektörü üreticisi ve ihracatçısıdır.
Fabrikamız eksiksiz ve bilimsel bir yönetim sistemine ve profesyonel ürün geliştirme ekibine sahiptir, ürünler zamanla ilerlemektedir, kalite de sürekli iyileşmektedir, ürün kalitesi ve hizmeti sektör tarafından geniş çapta tanınmıştır. Şirketimizin kendi fabrikası bulunmaktadır, ticaret fabrikası satış modeliyle birleştirildiğinde, müşterilere tam bir hizmet yelpazesi sunabiliriz. Ayrıca, şirketimiz müşteriler için nakliye maliyetlerini düşürmek üzere uluslararası lojistik ortaklarına sahiptir. Şirketimiz Çin'de Deniz parçaları ve otomobil parçaları için önde gelen bir üretici ve tedarikçidir. Aynı zamanda, çeşitli yüksek kaliteli otomobil parçaları üretiminde uzmanlaşmış yüzlerce fabrika ile ortaklıklar kurduk.
Amacımız en iyi fiyata en iyi hizmeti sunmaktır, memnuniyetiniz en iyi geri dönüşümüzdür. Sizinle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Ziyaret, rehberlik ve iş görüşmeleri için tüm kesimlerden dostlarımızı bekliyoruz.
![]()
![]()
Ağır hizmet ticari araçlarda kullanılan bir Elektronik Ünite Enjektörü (EUI) / Yüksek Basınçlı Common Rail Enjektörüdür. Özellikle 11 litrelik dizel motorlar için, sıkı Euro 6 / Ulusal VI emisyon düzenlemelerine uygun olarak üretilmiştir.
Vol-vo Group'un özel bir parçasıdır. Re-nault Trucks, Vol-vo'nun bir yan kuruluşu olduğu için, bu enjektör hem Vol-vo Trucks hem de Re-nault Trucks ağır hizmet platformlarında paylaşılmaktadır.S3: Bu tam numarayı bulamazsam, birincil çapraz referans numaraları nelerdir?C: Bu enjektör, birkaç OE (Orijinal Ekipman) ve OEM üretici numarasıyla çapraz uyumludur. Şunları arayabilirsiniz:Del-phi: BEBE1R19001, BEBE1R12001Vol-vo / Re-nault OE:
C:
Uygun şekilde takılmaz veya çalışmaz. Bu enjektör, 11 litrelik (D11 / DTI 11) motor serisinin yakıt dağıtım haritalaması, nozül akış oranları ve silindir basıncı özellikleri için hassas bir şekilde kalibre edilmiştir. D13 motorunda kullanılması ciddi motor teklemesine veya yapısal yakıt sistemi hatalarına neden olacaktır.